Rod Clemen - ClemenFoto
Rod Clemen - ClemenFoto
Rod Clemen - ClemenFoto
Rod Clemen - ClemenFoto
Rod Clemen - ClemenFoto

I Sommer var Heidi og jeg på vandretur i Irland, hvor vi vandrede 9 dage og over 215km. Dvs. Heidi gjorde, for jeg havde selvfølgelig den store oppakning med at foto udstyr, samt en ny holder til mit kamera, hvilket resulterede i at jeg fik så forbandet ondt i knæet efter nogle dage, at jeg måtte holde pause i 2 dage…

Vi var relativ heldige mht. vejret. Første dag regnede det lidt og på 6. dagen havde vi så til gengæld blæsevejr og styrtregn, men heldigvis var det den dag hvor vi skulle vandre i bjergne så der ikke var læ eller ly 🙂 ALT var vådt og tørrerum i Irland består bare at et rum med tag over, så når man om morgenen skal have sine sko på igen er de IKKE tørre (man får dog tilbudt avispapir til at putte i dem, men det er altså ikke et mirakel middel).

Vi havde en perfekt tur og det kan varmt anbefales at prøve vandreture. Men et godt råd til jer foto folk: læg det frem som du ved du kun vil bruge… Og tag havldelen fra 🙂 ihvertfald når du skal ud om morgenen, for man gider næsten ikke skifte optikker, sætte filtre på osv. når man har gået 15km op og ned og ved at der er 15-20km tilbage af turen inden man kan slappe rigtig af.. Næste tur har jeg 1 optik samt stativ med, fik aligevel ikke brugt resten af mit udstyr.